Spare penge på julegaver med rabatkoder og cashback

Det er ingen hemmelighed, at folk op til jul har en tendens til at bruge alt for mange penge på gaver. Alene i år vil den den gennemsnitlige dansker at bruge over 4000 kr. på julegaver. Derfor er planlægningen af udgifterne og overholdelse af et jule budget noget, som alle burde lave. For at fejre denne højtid uden penge bekymringer.

Det er yderst vigtigt at tage sig tid til at nøje at planlægge sine julegave køb. Så du ikke ender med at bruge for meget penge på de første julegaver og må købe de sidste på kredit. Ifølge en ny undersøgelse har 4 procent af de tusindvis af kunder der handlede i Aalborg storcenter, stadig ikke betalt deres gæld fra sidste jul.

Dette skal selvfølgelig ikke ske for dig. Her er vores fem bedste tip til at undgå overforbrug i julen – og stadig få råd til julegaver til alle på din liste.

En af de vigtigste ting, du kan gøre for at spare penge på julegaver, er at holde dig til et gavebudget. Du kan indarbejde dette i dit månedlige budget og lægge penge væk til jul i månederne op til jul. Dette kræver også budgettering af, hvor meget du vil bruge på hver gave – og at du holder fast ved det.

Budgettering er måske ikke særligt sjovt, omkring juletiden, men se på det som en kreativ udfordring. Ofte er omhyggeligt gennemtænkte gaver (tænk: hjemmelavede gaver) meget mere meningsfulde end de dyrere. Disse julebesparelses strategier kan hjælpe dig med at holde dig til dit budget.

Planlæg din julegave liste på forhånd

Et andet vigtigt aspekt ved at spare penge denne feriesæson er at planlægge, når du handler julegaver. Du kan begynde at kigge efter julegaver, når som helst i løbet af året, men store udsalgsdage som Black Friday og Cyber ​​Monday er gode steder at starte.

Hvis du handler tidligt, skal du sørge for at føre en liste over, hvad du har fået til hvem, og hvad du stadig har mangler at købe. Det er dumt at ende med at købe tre gaver til en person og ingen til en anden. Du kan også gøre brug af Pricerunner og andre onlineshoppings portaler som, hurtigrabat.dk, hvilket er to andre sikre måder at reducere dine udgifter.

Tjek disse tip til ud, når du skal finde billigste sted at købe dine gaver på forhånd:

  • Lav en liste – Det er en god idé at have en liste, der kan hjælpe dig med at holde styr på den bedste pris, hvilke gaver du har købt og hvilke gaver du mangler at købe.
  • Se fremad – Planlægning kan være med til at forenkle processen, og fjerne bekymringen i forhold til at finde den perfekte gave.
  • Spørg andre – Det er altid en god idé at spørge andre, der har købt noget lignende, hvor de har fået det bedste tilbud.

Brug Rabatkoder når du handler online

Dette er ikke bare et tip til at spare penge i julen, men hele året rundt – du handler sandsynligvis mere i december måned end i de andre måneder i løbet af året. Når du handler er det en god idé at du handler via rabatkode sider, som Rabatpower. Her kan du med sikkerhed spare penge hver gang du handler online. Julegaverne kan blive købt med store besparelser, og du får meget mere for dine penge.

Du kan handle via cash back sider. De sider vil give de dig en vis procentdel af dit samlede køb tilbage. Dette svarer til en rabat på selve de produkter i webshoppen. Alt hvad du skal gøre er, at sørge for at finde et cashback website, også handle igennem dem. Eneste minus, er at du først får dine penge tilbage i Januar, så hvis du vil spare penge her og nu, og så penge til endnu flere julegave, vil vi forslå du gør brug af rabatkode sider i Decemeber. Også bruge cashback sider resten af året.

Item added to cart.
0 items - kr.0,00