Det er altid rart at have lidt ekstra penge på kontoen og det gør os derfor sjældent noget dårligt, når vi kan se at vi sparer penge. Derfor elsker vi også gode guides og tips til at spare på pengene og det er også rettet til de personer der har hund og i det daglige kan mærke at det koster at have husdyr. Derfor får du her 4 tips til hvordan du som hundeejer kan spare penge.

Det første tip, kan bruges af alle

Det første gode tip du kan få med på vejen, er egentlig et tip som alle, hvad enten der er tale om hundeejer eller ej, kan få glæde af. Du kan nemlig finde rabatter hos tripplo.com og på den måde spare penge på det du handler online.

Det er ofte at vi handler online efterhånden og det kan derfor sagtens betale sig at undersøge om der skulle ligge en fordelagtig rabat til gengængelig for dig, til netop den webshop du alligevel er på vej til at besøge eller måske allerede har puttet varer i den virtuelle indkøbskurv.

Da der ligger rabatkoder til alverdens forskellige hjemmesider og webshops som du kan gøre brug af på Tripplo, er det altså et generelt sparetip til alle. Det giver selvfølgelig ingen mening at kigge på de rabatkoder der ligger til f.eks. Zooplus, hvis der ikke er nogle dyr i hjemmet men generelt set er det, det bedste sparetip for de fleste.

Køb stort og få rabat

Det næste tip er at du sørger for at købe større mængder hjem. Nogle webshops tilbyder mængderabat og det er den første måde at spare på ved at købe stort, men endnu oftere er det set at man ved at købe større mængder hjem kan slippe helt for en evt. omkostning til fragt. Sørg derfor at tjekke om det kan være en fordel at købe mere hjem end hvad du ellers tænkte var nødvendigt i første omgang.

Spar penge og køb det dyreste

Næste tip kan for nogle personer virke helt forvirrende, for det handler om at du køber det dyre kvalitetsfoder til din hund. Grunden til at det giver mening som sparetip er, at denne form for foder oftest er mere drøj. Det vil sige at du skal fodre meget mindre for at give din hund præcis den ernæring der er brug for. Det er desuden kun et plus at du på samme tid passer på din hund, for der findes desværre meget foder som slet ikke bør sælges og som mange køber i god tro.

Når du selv kan, kan du spare mange penge

Sidste tip er ikke så meget omkring foderet, men mere for de personer der har en hund der indimellem skal til hundefrisør. Her kan du med fordel sætte dig ind i hvordan man selv klipper sin hund og hvis du ikke aner noget herom, findes der en masse guides på f.eks. YouTube, der kan hjælpe dig igennem hele klipningen. Der er mange penge at spare her ligesom der er mange penge at spare i de andre tips, så starter du her, så kan du måske få råd til et ekstra stykke legetøj til din hund.