Lån til hurtigt forbrug – minilån

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.5.3″ hover_enabled=”0″ border_style=”solid”]

Sponsoreret indhold

Hvis du skal låne penge her og nu fordi du bare MÅ have det nye sæt tøj som er på tilbud på Black Friday, de nye fælge til bilen eller noget helt tredje, så husk at minilån er det absolut dyreste du kan låne. Du betaler her meget mere i rente end hvis du låner i banken eller låner hos en mere etableret bank – online eller i byen.

For nogle mennesker minilån eneste udvej og den eneste måde de kan betale regninger. Det er IKKE måden at redde din økonomi. Det er måden at sikre total nedsmeltning.

Men når det er sagt så er det dit valg. Det er dig der kender din situation og dit liv. Det gør vi og bankerne ikke. VI kan rådige til hvad du bør gøre, men er du fast opsat på at låne penge kan vi i det mindste hjælpe dig så langt at henvise dig til en side, der også tager rådgivning alvorligt.

Home-Banker kan du optage minilån og du betaler helt det samme hver måned som du gør andre steder med selv samme lån. Men her kan du også læse en masse artikler der kan hjælpe dig til at få et bedre overblik over din økonomi og ikke mindst få nogle gode værktøjer til at komme videre samt beregne hvad du kan låne og hvad det koster dig.

Hvad bruges minilån ofte til?

De fleste der optager minilån bruger dem til her og nu løsninger. Nogle fordi pengene ikke rækker til hele måneden, andre fordi de vil have en mobil telefon den 20. i måneden og andre fordi det vil på ferie i april.

Uanset hvordan du vælger at bruge dine penge, for de er jo dine, så skal du blot huske at du også har ansvaret for at betale dem tilbage igen. Gør du ikke det så bliver det hurtig meget dyrt.

Kan man forsvare et minilån? Ja det kan man da for alle kan komme i en situation, hvor du ikke har nogle muligheder. F.eks. hvis

  • Din bil bryder sammen og er nødvendig for at tjene penge.
    Det er den altså ikke hvis du stadig kan komme på arbejde ved at tage det offentlige, men det kan jo ske at du står og skal på en allerede betalt ferie, har krav om bil i jobbet eller andre forhold.
  • Der sker en ulykke, som ikke er dækket af forsikringen og der skal købes nødvendige ting som tøj eller lign. (Det er ofte ikke nye Gucci tasker eller mobiler der falder under dette)
  • Du har lavet noget dumt, der har kostet andre penge eller skade og din forsikring ikke dækker. Hvis du står i en sådan situation, kan det være bidende nødvendigt at få penge nu og her.
  • Hvis du er i livsfare, hvis ikke du kan betale et lånt beløb.
    Det er altid bedre at skylde en bank end en farlig person.
  • Du skal akut have lavet noget på huset
  • Eller måske du bare har brug for, at få nogle hygiejne-artikler til hjemmet

Bare du hele tiden husker på, at der kun er én, der har ansvaret for at betale pengene tilbage.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Item added to cart.
0 items - kr.0,00