Her får du 2 af de bedste forslag til hvor du skal rejse hen

Sponsoreret indhold

Skal du ud og rejse? Det er altid svært at finde ud af hvor man skal tage hen, da der er så mange gode stede man kan tage hen. Her får du to anbefalinger til, hvor du bør tage hen om sommeren. Der er kan klart anbefales at man tager begge steder hen, men hvilken destination du først tager hen til kan du helt selv afgøre. Du kan låne op til 25.000, som gør turen meget sjovere, og så du får oplevelser for livet som du aldrig vil glemme. Du kan også kombinere de to rejser hvis du har meget ferie.

Læs mere om destinationerne Tel Aviv og Bali samt hvad en LEI-kode er.

Besøg Tel Aviv mindst en gang

Tel Aviv er den by, som mest minder om mange andre byer, men er som ingen andre byer. Det er en by man selv skal opleve, den kan beskrives, men man forstår den ikke rigtig før man selv har været dernede. Det er på en måde en by som minder om en af de store sydeuropæiske storbyer som Barcelona eller Rom. Hvis du tager ud om aften ved en 18-19-tiden så er det som så mange steder sydpå at alle først på vej hjem fra arbejde, ellers hænger folk ud med en drink på en lokal café eller også spiller de mange unge volleyball på en af de mange volleyball baner langs stranden. På en måde minder Tel Aviv om en storby i USA, for eksempel New York eller Los Angeles, det gør den af den grund at der er trendy caféer og restauranter over det hele. Der er så mange juicebarer og sunde spisesteder at få noget at spise. Der er kun unge mennesker, det lyder underligt, men I den uge jeg var der, var der meget få personer som ikke var unge mennesker. Det præger også byen at der er så mange unge, der er mange steder at tage i byen, der er mange fitness stede og mange steder hvor du kan få sundt mad og mange veganske alternativer til meget af det lam man får præsenteret på menukortene. Tel Aviv er en trendy storby, med meget dyrere bygninger og mange vestlige butikker og madsteder. Det er derfor lidt underligt, at det ikke er en mere kaotisk storby, det har nok noget med den flere kilometer lange strandpromenade at gøre. Om aftenen er der en endnu mere tilbagelænet atmosfære, hvor volleyballspillet foregår og grillene tændes på de forskellige restauranter.

Bali en speciel Ø

Bali er en ø i Indonesien, som slet ikke minder om resten af Indonesien. Bali er er en ø hvor man af australierne tager på ferie. Det er nok noget af det der har medført at Bali har lidt som Tel Aviv mange trendy og fancy steder at spise og shoppe, med trendy bikini forretninger, lækre og fancy restauranter.  De fancy steder skal du så blande med noget at det flotteste natur og bjerge. Der er mange der bestiger bjerge og se aber. Men det bedste ved Bali er surferkulturen. Specielt på den sydlige del af øen er der mange surfere, du kan se dem tage ud og surfe om morgen, når de bedste bølger er der, her er det mange af turisterne som er afsted, dem som bor og arbejder på Bali, de kommer først kommer ud senere på eftermiddagen eller aftenen når de får fri fra arbejde.

Både en tur til Bali, men også Thailand kan du låne til. Lån 25.000, og så kommer du langt med en ferie i asien.

Hvad er en LEI-kode?

Hvad er en LEI-kode? Det får du en kort beskrivelse omkring her, ellers er der flere informationer at hente på leikode.dk. Hvis du er en juridisk person, som ønsker at købe eller sælge værdipapirer, så skal man fra den januar 2018 have en LEI-kode. Det er en forkortelse for Legal Entity Identifier. Derfor er det vigtigt at du får bestilt en LEI-kode hvis du vil handle frem og tilbage med værdipapirer som juridisk person.

Item added to cart.
0 items - kr.0,00