Guide til julegaver i 2019

Sponsoreret

Julen 2019 er ved at nærme sig, og derfor er det endnu engang tid til at få styr på julegaverne. Men hvis ønskesedlerne er forsinket (eller endda helt fraværende), kan det hurtigt blive svært at komme på gode julegaveidéer, når man skal købe ind til sine nærmeste.

Læs vores korte guide til julegaver i 2019 – og få inspiration til, hvad du kan putte under træet, der vil bringe glæde til dem, du elsker.

Julegaver til den sofistikerede vinkender

Har du en onkel eller måske en søster, der elsker de lidt finere ting i livet? Så går du næppe galt med champagne.

Men der er mange mousserende vin på markedet. Og hvis du ikke selv er super-optaget af champagne, kan det være svært at finde én, der vil imponere dit familiemedlem, uden at det fuldkommen sprænger banken.

Derfor anbefaler vi en rendyrket klassiker: Moët & Chandon champagne.

Moët & Chandon er en vingård i Éparney, Frankrig, der først blev grundlagt i 1700-tallet. De er hofleverandøren for Dronning Elizabeth d. 2 af England og er blandt andet blevet drukket af Napoleon og Madame de Pompadour.

Deres champagne er dejligt balanceret og har en frisk og frugtig smagspalette. Så uanset om det er de fine fornemmelser eller deres egentlige smagsløgene, vil du ramme plet med en champagne fra det franske vinhus.

— Har du styr på vinteren og julens vind og vejr? Bliv vinterklar på Vinterklar.dk —

Julegaveidé til friluftsmennesket

Er du derimod på jagt efter en julgave til personen, der bruger størstedelen af sine vågne timer udendørs? Hvad med at give dem en gave, der vil give dem mulighed for at dele deres interesse med dig og andre?

Så kan du overveje at give dem et action kamera. Et actionkamera er et holdbart og skarpt kamera, der kan klare slag, vand og skidt. Det betyder, at uanset om de elsker at klatre i bjerge, surfe eller dyrke ekstremsport, vil kameraet kunne tåle mosten. Det kan monteres på både cykelhjelme, rygsække og sportsudstyr.

Kameraet giver dem også mulighed for at kunne genopleve deres bedste stunder – også i vintermånederne, hvor det ofte kan være svært at finde overskud og penge til at tage på de store rejser til smukke naturomgivelser.

Julegaver til de ømme muskler og trætte kroppe

Julen er glædernes fest. Men det er også en mørk tid, hvor folk er trætte. Vinterkulden sætter sig i knoglerne. Selv hvis man mest er indenfor. Det giver ømme muskler og kan være skadeligt for ens humør.

Hvis du vil give dem en gave, der både lindrer deres krop og sjæl, er et massage gavekort fuldkommen ideelt. Det er en ideel julegave til alle, der har brug for lidt ekstra nydelse og afslapning i en travl tid. Du giver dem noget, som de med garanti kan bruge – og selv vælge det tidspunkt, hvor det passer dem bedst.

Skal det være den helt store julegave, kan du også tilkøbe en spaoplevelse eller en forlænget weekend på det femstjernede hotel, Manon Les Suites. Det femstjernede hotel er en lille skive af det tropisk i hjertet af København, hvor man kan rejse lidt væk – uden at forlade familie og arbejde.

 

Item added to cart.
0 items - kr.0,00