Det er næppe en overraskelse for nogle længere, at de sparer tid, hvis de har et godt regnskabsprogram. Men alligevel er der mange, som stadigvæk benytter gamle løsninger, når det kommer til deres software.

I en tid hvor alt er blevet til cloud-løsninger, har du en kæmpe ulempe i forhold til dine konkurrenter, hvis du ikke benytter en cloud-løsning. En løsning som Meneto.com er et online software, som gør hele din regnskabsproces langt lettere.

For mange tænker bare, at deres gamle IT-løsning er god nok, og den har de brugt i det sidste årti. Men du får problemer i forhold til konkurrenter, fordi en gammeldagsløsning ikke giver dig adgang til alt den data, som du skal bruge til at øge din omsætning.

Dine systemer skal integreres

Alle brancher er ikke ens. Dvs. at en rengøringsvirksomhed og en håndværker ikke har de samme behov. De vil have ligheder, og det er faktisk til din store fordel. For det betyder, at du kan vælge de systemer, som giver mening for din virksomhed, og så kan du få dem integreret med hinanden.

Det er præcis det, som en virksomhed som Elbek-vejrup.dk kan hjælpe dig med. De kan give dig en ERP-løsning, som din virksomhed har brug for.

På den måde kan du indsamle alt det rigtige data, og du får mere tid til at fokusere på at udvide din forretning.

Bogføring 2.0

Bogføring har som udgangspunkt ikke ændret sig forfærdelig meget de sidste 100 år. Dobbelt bogføring er stadigvæk den metode, som vi alle bruger. Men det er systemerne bag, som har ændret sig, og giver os adgang til en hel ny verden.

På ingen tid kan vi finde ud af, hvad der sælger og ikke sælger i vores virksomhed. Det kan også være, at du har nogle produkter, som sælger sammen, som du slet ikke vidste. Data giver dig svar på, hvad din forretning har mest succes med. På den måde skal I ikke selv holde øje med det.

Derfor bruges bogføring i endnu højere grad end tidligere til at øge sin omsætning. Virksomheder, som har styr på deres tal, har lettere ved at udvide, for de ved, hvad en udvidelse vil betyde for dem.

Cloud-løsninger er vejen frem

Det kan være fristende at beholde gamle løsninger, fordi I er bange for at blive hacket. Men i dag er IT-systemer så sikre, at det ikke længere er den store bekymring. Der er simpelthen flere fordele end ulemper ved at benytte skyen.

I gamle dage ville det koste millioner at integrere mange systemer, i dag kan det nogen gange ordnes med et par enkelte klik. Det betyder, at I kan afprøve et nyt IT-system over en kortere periode og finde ud af, hvad det betyder for jeres virksomhed.

Så det har aldrig været lettere at udvide sin virksomhed, end det er i dag, fordi du har en række redskaber, som du kan benytte. De koster en brøkdel af, hvad I skulle have betalt i start 00’erne.